Worstmakerij

Veel worstsoorten en vleeswaren worden in eigen slagerij bereid, hetzij gekookt, gegrild gebakken of gerookt.

  • Eigen gekookte ham (met GOUD bekroond)
  • Schouderham
  • Serranoham
  • Parmaham
  • San Danielle
  • Mosterdrollade
  • Rosbief
  • Fricandeau
  • Zeeuws spek
  • Runderrookvlees (met GOUD bekroond)
  • Leverworst (met GOUD bekroond)
  • Grillworst (met GOUD bekroond)
  • Rauwe ham (met GOUD bekroond)
  • Gebraden gehakt
  • Varkensrollade
  • Gebraden kipfilet uit eigen keuken



Gildenieuws
Prinsessenbonen met peren en spek
Eem heerlijke combinatie van boontjes, spek en peer. ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget prinsessenbonen met peren en spek
bereidingstijd 30 min

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
7.5°C
lichte regenbui
Wind: nw 12 m/sec
dinsdag
9°C
woensdag
12°C

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.