Worstmakerij

Veel worstsoorten en vleeswaren worden in eigen slagerij bereid, hetzij gekookt, gegrild gebakken of gerookt.

  • Eigen gekookte ham (met GOUD bekroond)
  • Schouderham
  • Serranoham
  • Parmaham
  • San Danielle
  • Mosterdrollade
  • Rosbief
  • Fricandeau
  • Zeeuws spek
  • Runderrookvlees (met GOUD bekroond)
  • Leverworst (met GOUD bekroond)
  • Grillworst (met GOUD bekroond)
  • Rauwe ham (met GOUD bekroond)
  • Gebraden gehakt
  • Varkensrollade
  • Gebraden kipfilet uit eigen keuken



Gildenieuws
Portobello's gevuld met kip en camembert
Een verrassende toevoeging aan de maaltijd, maar ook als tussendoortje erg lekker! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget 3 4 portobello s met kip en camembert
bereidingstijd 25 min

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
20.2°C
geheel bewolkt
Wind: nno 4 m/sec
woensdag
23°C
donderdag
23°C