Worstmakerij

Veel worstsoorten en vleeswaren worden in eigen slagerij bereid, hetzij gekookt, gegrild gebakken of gerookt.

  • Eigen gekookte ham (met GOUD bekroond)
  • Schouderham
  • Serranoham
  • Parmaham
  • San Danielle
  • Mosterdrollade
  • Rosbief
  • Fricandeau
  • Zeeuws spek
  • Runderrookvlees (met GOUD bekroond)
  • Leverworst (met GOUD bekroond)
  • Grillworst (met GOUD bekroond)
  • Rauwe ham (met GOUD bekroond)
  • Gebraden gehakt
  • Varkensrollade
  • Gebraden kipfilet uit eigen keuken



Gildenieuws
Varkenshaas in bladerdeeg
Varkenshaas op andere wijze bereid. Heerlijk met een frisse salade. ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget varkenshaas in bladerdeeg1
bereidingstijd 60 min

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m

Vandaag
6.8°C
geheel bewolkt
Wind: zzw 2 m/sec
dinsdag
7°C
woensdag
9°C

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.