Worstmakerij

Veel worstsoorten en vleeswaren worden in eigen slagerij bereid, hetzij gekookt, gegrild gebakken of gerookt.

  • Eigen gekookte ham (met GOUD bekroond)
  • Schouderham
  • Serranoham
  • Parmaham
  • San Danielle
  • Mosterdrollade
  • Rosbief
  • Fricandeau
  • Zeeuws spek
  • Runderrookvlees (met GOUD bekroond)
  • Leverworst (met GOUD bekroond)
  • Grillworst (met GOUD bekroond)
  • Rauwe ham (met GOUD bekroond)
  • Gebraden gehakt
  • Varkensrollade
  • Gebraden kipfilet uit eigen keuken



Gildenieuws
Runderworst met pastinaakpuree
Combineer een ambachtelijke runderworst met een huisgemaakte pastinaakpuree, peultjes en cantharellen! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget runderworst met pastinaak
bereidingstijd 35 min

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.00 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 15.00 uur
ZondagZo t/m
Vandaag
13.6°C
lichte regenbui
Wind: noord 6 m/sec
dinsdag
15°C
woensdag
15°C

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.